Thursday, 3 November 2011

Lawak : 25 Jenis Wanita yg Lelaki Menyampah .. LOL ;p

Di suatu ptg..sewak2 aku blogwalking aku de terjumpe 1 blog niy..adoi..lupe da pe name blog die..tp aku tertarik dgn 1 post niy..mmg aku sentap kowt..haha plus mmg klaka...Tajuk note tu "25 Jenis Perempuan Yang Lelaki Menyampah". aku guling2 gelak smpi nk pts urat tentot...haha...mls nk ckp byk...jom...kite layanzzzzzzzz~

Kowg tau sbb pe laki nyampah kat pmpuan 2...

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril...

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh..

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak...

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial...

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett..

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)...

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'...

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun...

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau...

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang...

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'...

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi...

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot...

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? ...

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway...

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau...

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau...

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau...

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot..

credit to penebukkertas @ i-share.ws


(p/s: jgn tye aku nape no 14 xde ok...haha)




Balas Balik 25 Jenis Perempuan Yang Lelaki Menyampah



Hahaha..Tengok balik 2, 3 hari pastu dah ade balas balik..Rupenye Ade la aweks-aweks malaya ni yang terasa...Note tu tajuknye "Balas Balik 25 Jenis Perempuan Yang Lelaki Menyanpah"...haha..Lawak giler...Takley blah..Balas balik tuuu...Nak tau pe yang diorang balas...Tengok bawah ni..hahaha..

Balas balik 25 jenis perempuan yang lelaki menyampah: sekarang, 25 jenis lelaki yang perempuan menyampah? Ada ku kisah?

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril
= Lelaki pun ada rambut perang jugak. Merah, biru, kuning, bajet kool dan bajet adam lambert. Simpan rambut panjang2 pastu buat rebonding. Ingat kau perempuan? Kaum dah pupus, nak pupuskan lagi plak. 

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?
= Eh, yang kau tengok perempuan tu buat apa? Biarla dia nak pintal2 rambut. Rambut dia cantik..ngeh ngeh. Yang kau tu, turun dari motor, ambik gel style rambut depan cermin motor kat public. Ingat kool? Cermin kat rumah takde ye bang?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh
= Kau lah bodoh tengok dia. Dah satu album penuh nape kau tekan next2 jugak utk tgk dia. Sebab kau minat dia kan?kan?..booo! lelaki pun ada gak tangkap gambar tak pakai baju konon tunjuk muscle. Perempuan menyampah ok?macam dia sorang je ada badan ketul. Belum layak masuk bina badan pun…

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak
= Yang kau tengok status dia jugak kenapa?delete la dia ke ape ke?senang hati kan?. Lelaki pun ada, “ermm malash la nak pegi semayang jumaat” cam haram!

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!
= Kalau kau tak suka, pegi la makan tempat lain. Tak pon sebenarnya kau nak join skali kan? Huhu. Kau geram tengok awek cantik2 dalam group tu tapi sorang pun kau tak dapat.  Perempuan menyampah tengok lelaki yang suka kritik tapi sebenarnya hati nak sgt berkawan..malu tapi mahu..bodoh. 

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.
= Dah memang abg misai tu pandang dia..kau sakit mental ke apa? Pakaian adalah hak individu. Yang kau pegi tengok jugak nape. Kutuk baik punya, sebenarnya kau pun tgk jugak. Pegilahh!

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett
= Ekh salahkan perempuan sorang pulak, yang balak dia tu kau tak nampak pulak buat apa? Balak dia tu yang terover sebenarnya. Pompuan tu tak berani kalau balak dia buat dek. Perempuan menyampah dekat lelaki yang suruh gf dia buat perkara tak senonoh kat public. 

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)
= Dah takde modal lain ke? Kau pun syok tengok kan? Tak dapat pegang je. Bodoh. 

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'
= Sakit mental betul takleh tgk orang happy. Huhu. Kang betul2 pompuan tu tulis dia tgh berak memang kau nak tambah satu lagi perkara yang buat lelaki menyampah kan?. Perempuan menyampah kat lelaki yang menyebok!

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'
= Cakap je la kau nak in relationship ngan dia tapi tak dapat2. Sebab kau pun muka pecah.. boo! Perempuan menyampah pada lelaki yang penakut!

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun
= Eleh, lelaki pun awal2 relationship semua benda dia nak angkut. Beg tanganlah, shopping beg la..kalau boleh pompuan tu skali dia nak angkat. Bodoh. Bila dah setahun dua tahun kapel, mula menyampah dgn gf sdiri. Sape suruh kau manjakan dia sangat? Perempuan menyampah kat laki yang awal relationship konon romantic, dah lama sikit, macam taik!

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau
= Stalker tu kau lah. Dah perempuan tu cantik, kau muka pecah. Terima ajelah kenyataan tu. Again, perempuan menyampah dengan lelaki yang suka menyebok!

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang
= Kenapa?kau nak tahu apa yang dia bisik?dia cakap kau bajet handsome..perempuan menyampah kat lelaki yang bajet handsome. Style out!

14. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'.
= Kaulah pegi tegur budak tu..kau pun mesti nak kawan dengan hot stuff je kan?bapak hipokrit!

15. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi
= Sebenarnya kau jealous sebab minah tu tak tenung- tenung kau. Sebab kau tak ada daya tarikan. Perempuan menyampah kepada lelaki yang tak ada daya tarikan macam kau. Padan muka. 
  
16. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain = pulak..nak terajang muka kau siot. Bukannya kau yang kena bayar. Ada duit kau habis? Bodoh. Lelaki pun sama.

17. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 
= Alah, lelaki pun ada je yang tak pandai pasang lampu, sembelih ayam, sembelih lembu, jadi imam. Kadang- kadang perempuan lagi pandai. 

18. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway.
= Again, lelaki tak salah ke? Lelaki pun melayan jugak perempuan tu. Perempuan tu dah elok dah pakai baju kurung. Tapi disebabkan godaan syaitan(lelaki) sebab tu la dia jadi cam tu. 

19. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau
= Lelaki pun ada cerewet. Nak beli baju taknak jenama carefour. Paling busuk nak beli kat parkson. Padahal style kau beli sama je. Seluar jeans kecik kat bawah. Macam itik panggang aku tengok. 

20. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau
= Lelaki pun ada bunuh diri. Tulis surat, bunuh diri kat bangunan plaza masalam. 

21. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau
= Lelaki pun lepak dengan sekutu rempit, lelaki takde masa depan kau kat shopping kompleks. Usha tgk awek. Nampak awek je, “pssp pspp” atau buat bunyi cium. Bodoh. Pastu gelak ramai2. Perempuan menyampah tau tak? Dah la tak ada masa depan. Ada hati nak kacau anak dara orang yang dah masuk universiti. Cam haram!

22. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..
= Bapok belakang lorong haji taib tu kaulah. Dah tak ada duit nak sara hidup. Kau pun satu level la dengan perempuan2 tu. 

23. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk. narakka jahanam
= Padan muka kau masuk neraka. Yang kau pegi tengok jugak kenapa?terliur kan? Perempuan menyampah kat lelaki yang cerita kat orang keburukan perempuan tu. Padahal dia nak kat perempuan tu sebenarnya. Macam shit. 

24. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot
= Samelah macam kau. Ala tark hensem pun…hensem sikit je. Ambik gambar pun angle dari atas. Tak lelaki tulen, lelaki gay. Sesuai sangat. =)

Anyway, ada 24 je..bukan 25…nombor 14 tak ada dalam yang original . Nampak sangat tak ada modal...hahaha



Lots Of Luv, Me!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...